Open Hartbeweging

Op weg

Onze deelname aan Dwars door de Boerenbuiten was een succes !

Zaterdag 12 september was het de langverwachte editie van “Dwars door de Boerenbuiten”. (Uitgesteld van mei naar september om wille van Corona). Ondanks het afzeggen van heel wat teams omwille van Corona, lieten Paul en Jozef zich niet afschrikken. Dankzij de gulle sponsoring konden we met ons sponsorgeld van meer dan 1.000 euro fier aan de start verschijnen.

5 september 2020 : Verslag Stiltewandeling

Op zaterdag 5 september mochten wij 14 deelnemers verwelkomen op onze eerste stiltewandeling in het natuurgebied Grotenhoutbos in Gierle.

Met het zonnetje werd het een prachtige natuurwandeling. Jozef, een dikke pluim, dit natuurgebied heb je goed uitgekozen!

De wandeling hield 6 stopplaatsen in waar dan een tekst gelezen werd uit de Handelingen en een korte toelichting dat eindigde met een vraag dat je dan meenam op je verdere wandeling.

Een voorbeeld:

Stiltewandeling

Datum: 
za, 05/09/2020 - 09:30 t/m 12:00

Buitenactiviteit, Coronaproof ! Gaat tot nader order door.

Vermits dit een buitenactiviteit is, waar we voldoende afstand kunnen houden, gaat deze activiteit tot nader order door, tenzij plaatselijke of provinciale COVID-19 voorzorgsmaatregelen dergelijke activiteit zouden verbieden. Hou daarom de berichtgeving en deze pagina in de gaten voor de laatste update.

Pagina's