Open Hartbeweging

Activiteiten geannuleerd, maar we houden het vuur brandend !

Lieve mensen,

Het Covid-19 virus blijft zijn greep houden op het land en de wereld. Momenteel is er op verschillende plaatsen een nieuwe opstoot en is de toekomst - meer nog dan gisteren - opnieuw onzeker.

Onze bubbel is opnieuw verkleind tot 5 personen per gezin, zeker tot minstens 25 augustus. Overal worden de voorzorgsmaatregelen terug strenger. In deze omstandigheden is bijeenkomen binnen onze beweging niet mogelijk. Tot dan worden alle fysische bijeenkomsten, afgelast, dus ook de Stiltedagen van 6-12 augustus, waarvan we lang gehoopt hadden dat deze Corona-proof konden doorgaan. Spijtig ...

Momenteel zijn we volop plannen aan het maken voor onze Open Hartdag op de laatste zondag van september. Deze bijeenkomst is een statutaire bijeenkomst waar een nieuwe coördinator moet aangeduid worden en gaat dus in elk geval door. In het slechtste geval gebeurt deze bijeenkomst als videoconferentie. We zien wel ! 

Als je de nood hebt om met ons verbonden te blijven... ondertussen bestaat al een tijdje een WhatsApp groepje van onze beweging. Wil je toetreden tot dit groepje en beschik je over een smartphone met WhatsApp, geef dan je GSM-nummer door via het contactformulier.

En ondertussen ... misschien even dit gebed ter overpeinzing, over de storm Corona die ons allen treft (woorden van onze Internationale Lekenraad)

Dank voor jullie begrip !