Open Hartbeweging

Nieuw optreden "De Troubadours" te Gierle en aansluitend "Mariatocht"

Datum: 
zondag, 18 oktober, 2020 - 10:00 t/m 16:00

Waar men gaat langs Vlaamse wegen kom je Maria tegen, ook in Gierle.

Ook oktober is Mariamaand. In mei kon de Mariatocht niet doorgaan. Daarom doen we een nieuwe poging op zondag 18 oktober : zelfde formule.

Na de viering in de Onze Lieve Vrouw Geboortekerk in Gierle gaan we op tocht langs vele Mariakapelletjes. Bij elk kapelletje houden we even halt om even te bezinnen en te bidden. En Maria gaat mee…
De Troubadours van de Open Hartbeweging

Optreden de Troubadours

We luisteren op viering op om 9:30u in de kerk te Gierle met onze inspirerende liederen.

Aansluitend Mariatocht

Na de viering vertrekken we voor een vijf kilometer lange tocht naar de gehuchten Hemeldonk en het Laar. Langs elk kapelletje houden we even halt om even te bezinnen en te bidden. En de Troubadours gaan mee.

Samen wat bijpraten

Als we terug in Gierle arriveren, kunnen we even bijpraten in het Ontmoetingscentrum achter de kerk. We zullen een drankje voorzien. Wie vooraf inschrijft kan deelnemen aan een broodjesmaaltijd. Broodjes (a volonté), één koffiekoek en koffie/thee (a volonté) zijn in de prijs inbegrepen.

Inschrijven

Modaliteiten volgen later !

Voor wie ?

De Troubadours bestaan uit een kern van mensen die graag zingen en behoren tot één van de takken van de MSC : leden van de Open Hartbeweging/zusters/paters/broeders/mederwerk(st)ers.
Maar iedereen die graag zingt is welkom !  Of je ons nu al lang kent of niet, maakt niet uit. Kom maar af en vervoeg ons koortje. We zijn steeds dankbaar voor een stem meer ! Zo weergalmen de liederen nog sterker en mooier in de kerk ! 

Wie houdt van een bezinnende wandeling kan daarna meestappen. We wandelen op een langzaam tempo met verscjhillende rustpauzes voor een inspirerende tekst.

Meer info ?

Heb je nog vragen, gebruik dan het contactformulier.

Locatie : Onze-Lieve-Vrouwekerk Gierle

Auteur: 
Paul