Open Hartbeweging

Open Hart in vakantiemodus

Ondertussen is de zomer terug aangebroken. En na 2 Coronazomers is de knaldrang om er een fantastische zomer van te maken groter dan ooit. Maar vakantie hoef je niet steeds te vieren in een ver land onder de palmbomen.
Iemand vertelde me ooit. Ik kijk elke dag naar de Ronde van Frankrijk en zie al die mooie landschappen vanuit mijn zetel. Daar kan ik ook van genieten. Ik hoef niet naar Frankrijk te gaan. Vakantie heeft meer te maken met een ingesteldheid van lichaam en geest en niet zozeer met plaats en tijd, als je begrijpt wat ik bedoel. Ook Open Hart bied je 2 vakantie-activiteiten aan. Eentje in augustus dichtbij (Antwerpen) en eentje begin september iets verder : na 3 jaar gaan we terug naar onze bakermat Issoudun en vertoeven een weekje in de gezellige gîte te Plou, op een boogscheut van Issoudun. Lees meer over onze vakantie-activiteiten hieronder.

Is je interesse voor onze beweging gewekt ? Rechts op deze pagina vind je een chronologisch overzicht van al onze andere activiteiten.

Veel leesplezier.

De redactie