Open Hartbeweging

Open Hartbeweging nam deel aan Dwars door de Boerenbuiten tvv Broederklijk Delen

Voor de tweede maal stapten we mee met Dwars door de Boerenbuiten tvv Broederlijk Delen en de mensen in Guatemala.
Vooreerst dank aan alle gulle sponsors. Voor het tweede jaar op rij haalden we meer dan 500 euro op en daar zijn we heel fier op. 
40 km lagen voor onze voeten en met trots droegen we onze T-shirts van de Open Hartbeweging.

De goden waren ons gunstig gezind en reeds van 's morgens 7u mochten we de zon verwelkomen.
Het werd een prachtige wandeling door heel veel bos- en natuurgebieden (o.a. Lippensgoed-Bulskampveld; Gulke Putten; ...) met een heel GRoot GR-gehalte. En dat konden we, als fervente GR-stappers aardig smaken. Onderweg werden we in de watten gelegd met allerlei versnaperingen en drankjes om de tocht tot een goed einde te brengen. Af en toe hielden we halt bij een eco-boer of bvb. het project van 'De Toekomst VZW' die 'Samen tuinen' om hun producten te verdelen onder de kansarmen. 
We hebben enorm genoten van deze dag.
Bij aankomst werden we nog eens verwend met een deugddoende massage.
Maar wat ons vooral het meeste trof : je kwam overal mensen tegen die geloven in een inclusieve salenleving : iedereen mee, en dat schept solidariteit.
Voor ons was het tevens een algemene repetitie voor het vervolg van onze pelgrimstocht deze zomer in Noorwegen als we het tweede gedeelte van het Olavspad zullen stappen naar de kathedraal van Nidaros (Trondheiml).

Voor ons staat het vast. Volgend jaar hebben we er opnieuw zin in ? Tenminste, als we opnieuw 300 euro sponsorgeld bijeenkrijgen. Mogen we dan opnieuw op jullie rekenen? In naam van Broederlijk Delen.
Dank yes

Paul en Jozef.