Open Hartbeweging

Ontmoetingsgroepjes

Onze deelname aan Dwars door de Boerenbuiten was een succes !

Zaterdag 12 september was het de langverwachte editie van “Dwars door de Boerenbuiten”. (Uitgesteld van mei naar september om wille van Corona). Ondanks het afzeggen van heel wat teams omwille van Corona, lieten Paul en Jozef zich niet afschrikken. Dankzij de gulle sponsoring konden we met ons sponsorgeld van bijna 1.000 euro fier aan de start verschijnen.

Verslag Stiltewandeling

Op zaterdag 5 september mochten wij 14 deelnemers verwelkomen op onze eerste stiltewandeling in het natuurgebied Grotenhoutbos in Gierle.

Met het zonnetje werd het een prachtige natuurwandeling. Jozef, een dikke pluim, dit natuurgebied heb je goed uitgekozen!

De wandeling hield 6 stopplaatsen in waar dan een tekst gelezen werd uit de Handelingen en een korte toelichting dat eindigde met een vraag dat je dan meenam op je verdere wandeling.

Een voorbeeld:

Onder voorbehoud ! Zomerontmoeting Open Hartgroepje Borgerhout

Datum: 
za, 22/08/2020 - 11:00 t/m 16:30

Duiding

We hebben een bijzonder voorjaar achter de rug. Het COVID-19 virus heeft het leven van ons allemaal grondig door elkaar geschud. Ook in onze Open Hartbeweging hebben we veel activiteiten moeten annuleren. Het gevolg is dat we elkaar al lang niet meer hebben kunnen ontmoeten. Gelukkig bestaan er nu veel mogelijkheden om op een andere manier elkaar te zien. Toch ervoeren we dat dit niet hetzelfde is dan elkaar in levende lijve te zien. Met onze Ontmoetingsdag willen we daaraan tegemoet komen.

Open Hartbijeenkomst met aanduiding nieuwe coördinator (Zoom-sessie in beperkte kring)

Datum: 
zo, 27/09/2020 - 09:30 t/m 18:00

VERVANGEN DOOR EEN ZOOMSESSIE : Door Coronamaatregelen kan deze activiteit niet fysisch doorgaan en wordt vervangen door een ZOOM-vergadering. Technisch is deze bijeenkomst beperkt tot een 12-tal personen. Verantwoordelijken van de werkgroepen krijgen een persoonlijke uitnodiging om hun deelname te bevestigen.
Later, in betere tijden, volgt nog een "officiële" aanstelling van de nieuwe coördinator

Pagina's