Open Hartbeweging

Nieuw optreden van de Troubadours in de Onze-Lieve Vrouwkerk van het Heilig Hart te Borgerhout

Datum: 
zondag, 19 mei, 2019 - 09:30 t/m 13:00

De Troubadours treden een tweede keer op in de zondagse Eucharistieviering van de parochiekerk van Onze Lieve Vrouw van het Heilig Hart, palend aan het MSC-klooster te Borgerhout.

Hoe laat ?

We verzamelen in de kerk om 9:30u. Zo kunnen we nog even inzingen en de liederen wat aanleren aan de gelovigen.
Wij verzorgen de Eucharistieviering die om 10 uur begint en we willen die opluisteren met pittige liedjes uit de gekende zangbundel van pater Germaan. Hij zal ons begeleiden met banjo.

Voor wie ?

De troubadours bestaan uit een kern van mensen die graag zingen en behoren tot één van de takken de MSC : leden van de Open Hartbeweging/zusters/paters/broeders/mederwerk(st)ers.
Maar iedereen die graag zingt is welkom !  Of je ons nu al lang kent of niet, maakt niet uit. Kom maar af en vervoeg ons koortje. We zijn steeds dankbaar voor een stem meer ! Zo weergalmen de liederen nog sterker en mooier in de kerk ! 

Praktisch

Na de viering volgt er, voor wie dit wil,  nog een gezellig samenzijn in een restaurantje. Om toch een idee te hebben met hoeveel we zullen zijn, graag een seintje vooraf via het contactformulier .
Zeker als je na de viering wenst mee te gaan eten , graag een seintje, zodat we weten voor hoeveel we moeten reserveren in het restaurant.
Dank voor je medewerking.

Hoe bereiken ?

Wie met de wagen komt, kan best zijn auto parkeren op de privé-parking van het klooster, ingang via de Herrystraat.
Nog beter is met het openbaar vervoer te komen. Vanaf het treinstation Antwerpen-Centraal kan je kiezen tussen :

  • (bovengronds) Halte Koningin Astridplein perron 3 ter hoogte van de Carnotstraat.  tram 24 richting Silsburg. Stap 5 haltes verder af halte Morckhoven. Je stapt aan het kruispunt de Ter Boelaerlei in en neemt eerste straat links : Herrystraat.
  • (ondergronds - snelste route - iets verder stappen) prémetrostation Astrid : tram 8 richting "P+R Wommelgem". Stap 2 haltes verder af : halte Muggenberg. Vandaar is het amper 5 minuten stappen naar de Herrystraat

Meer info ?

Heb je nog vragen, gebruik dan het contactformulier.

Locatie: 
Straat en huisnummer: 
Te Boelaarlei 11
Postcode: 
2140
Gemeente: 
Borgerhout

Auteur: 
Paul