Open Hartbeweging

Op ontdekking in Brugge die scone

Datum: 
zaterdag, 7 september, 2024 - 10:00 t/m 12:00

Graag willen wij jou welkom heten op onze ontdekkingstocht door Brugge.

Brugge is een stad met internationale allure. Toeristen komen van heinde en verre om deze mooie stad te bezoeken. Ook genaamd het Venetië van het Noorden. We gaan op ontdekking in deze liefelijke stad en wellicht kunnen we nog enkele kunstwerken meepikken de triënnale : een kunstententoonstelling in de Brugse (binnen)stad die in principe loopt tot 1 september.

Het wandelteam: Rit, Jeannine, Paul, Jozef

Praktische informatie

  • Afspraak omstreeks (*) 10.00 uur aan het stationsplein voor de hoofduitgang van het Station in Brugge. (Neem zeker niet de achterkant !)
    (Kom bij voorkeur met de trein want gemakkelijk te bereiken en parkeren in Brugge is duur en soms moeilijk)

(*) Het precieze uur wordt later meegedeeld afhankelijk van de eventuele aanpassingen aan de treinregeling wegens werken aan het spoor in het weekend.

De wandeling begint ongeveer om 10.00 uur en deze loopt ten einde rond 12.00 uur. Samen gaan we dan gezellig iets eten of picknicken op het marktplein.

Hierna kan je vrijblijvend Brugge verder ontdekken.

  • Deelnameprijs: 10 euro per persoon dat integraal gaat naar Klim-op-Brazilië. Dit is een studiebeurzenproject die beloftevollen Braziliaanse maar onbemiddelde studenten de kans heeft om verder te studeren. Moet het nog gezegd : een opleiding en diploma biedt jongeren de meeste kansen om uit de armoede te geraken. Het is een project datPaul al een tijd kent en mee ondersteunt en waarvan de diaken op deparochie Beveren-Zwijndrecht de trekker is.
  • Het inschrijvingsbedrag mag geen hinder zijn om deel te nemen.
  • Zorg voor stapschoenen en waterdichte kledij. De wandeling gaat in alle weersomstandigheden door.
  • Verdere info via : brugge_die_scone@openhartbeweging.be.

Locatie : Station 8000 Brugge

 

Auteur: 
Paul