Open Hartbeweging

Alleengaanden

Onze deelname aan Dwars door de Boerenbuiten was een succes !

Zaterdag 12 september was het de langverwachte editie van “Dwars door de Boerenbuiten”. (Uitgesteld van mei naar september om wille van Corona). Ondanks het afzeggen van heel wat teams omwille van Corona, lieten Paul en Jozef zich niet afschrikken. Dankzij de gulle sponsoring konden we met ons sponsorgeld van bijna 1.000 euro fier aan de start verschijnen.

Verslag Stiltewandeling

Op zaterdag 5 september mochten wij 14 deelnemers verwelkomen op onze eerste stiltewandeling in het natuurgebied Grotenhoutbos in Gierle.

Met het zonnetje werd het een prachtige natuurwandeling. Jozef, een dikke pluim, dit natuurgebied heb je goed uitgekozen!

De wandeling hield 6 stopplaatsen in waar dan een tekst gelezen werd uit de Handelingen en een korte toelichting dat eindigde met een vraag dat je dan meenam op je verdere wandeling.

Een voorbeeld:

Open Hartbijeenkomst met aanduiding nieuwe coördinator (Zoom-sessie in beperkte kring)

Datum: 
zo, 27/09/2020 - 09:30 t/m 18:00

VERVANGEN DOOR EEN ZOOMSESSIE : Door Coronamaatregelen kan deze activiteit niet fysisch doorgaan en wordt vervangen door een ZOOM-vergadering. Technisch is deze bijeenkomst beperkt tot een 12-tal personen. Verantwoordelijken van de werkgroepen krijgen een persoonlijke uitnodiging om hun deelname te bevestigen.
Later, in betere tijden, volgt nog een "officiële" aanstelling van de nieuwe coördinator

Allengaandenweekend

Datum: 
vr, 05/03/2021 - 20:00 t/m zo, 07/03/2021 - 16:00

Thema

Nog te bepalen

Voor wie ?

Een weekend voor hen die bewust of onbedoeld alleengaande zijn in het leven.De groep richt zich tot ongehuwden, gescheidenen, weduwe/weduwnaar die zich wensen te verdiepen in boeiende thema's die aansluiten bij hun levenssituatie. Welkom aan allen die daarvoor interesse hebben.  

Inschrijven

Richtprijs op basis van vorige weekends : ongeveer € 110, all in : 2x overnachting in vol pension, koffie/thee en versnaperingen tussendoor, getuigenissen.

Afgelast ! Weekend voor Alleengaanden : "Medeschepper van wat goed en schoon is"

Datum: 
vr, 02/10/2020 - 20:00 t/m zo, 04/10/2020 - 16:00

AFGELAST !

Thema : Medeschepper van wat goed en schoon is.

In het 'Boek van het Scheppen' geschreven door Willem Glaudemans heeft de auteur het erover dat we als mensen leven in een wereld waaraan we werkelijk iets kunnen bijdragen. 
Hij schrijft: ‘Altijd – bewust of onbewust -  zijn wij scheppers van onze eigen dagelijkse realiteit. We zijn medescheppers van God, de Bron van alle schepping. ’ 

Pagina's